MojEvro

Knowledge Business Blueprint – Kaj Vse Zajema?

Tony Robins in Dean Graziosi Knowledge Business Blueprint

Perfect Mastermind Formula –  torej, kaj je vse to in kako lahko postaneš del tega?

Prvič, ljudje, kot sta Tony in Dean, se niso rodili dobro. Medtem ko smo kot ljudje neverjetni, moramo še vedno oblikovati in rasti, da postanemo veliki. Kar na enem je bilo super, saj ima vsakdo možnost, da je velik, ne glede na to, kdo ste in od kod prihajaš. Po drugi strani ne bomo vsi imeli enako pot do največje, nekateri pa so težji od drugih. Ampak kot je rekel Thomas Paine; “Če je konflikt težji, bolj veličasten je zmagoslavje.” Če se še vedno lahko nasmehneš, ko boš v živo, se boš lahko strinjal s čimerkoli.

To je točno tisto, kar potrebujete za resnično življenje. Če imate voljo in moč vse, kar potrebujete, je načrt, ali ta primer popolna formula.

V Čem Je Skrivnost Sodobnih Mastermindov?

Zdaj, ko pomislim na vodjo skupine, slišim eno skupino ljudi, ki sedijo v krogu in razpravljajo o poslovnih idejah. Zveni znano?

No, to je eden od načinov, da se to postavi, vendar mi res ni všeč zgornja definicija. Kot je Napolean Hill zapisal v svojem dokumentu »Misli in raste bogato«, potrebuje samo dve osebi, da imata voditelja. Pravzaprav je večina od nas počela svoje majhne mojstre na tak ali drugačen način za večino našega življenja.

Samo pomislite na skupinske šolske projekte, srečanja in vse druge primere, v katerih skupina ljudi skupaj raziskuje in oblikuje strategijo. Celo dve osebi, ki govorita o specifičnem cilju in kako ga doseči, je v obliki skupine mojstrov.

Zakaj je tako pomembno?

Za to se vrnimo nazaj na Think and Grow Rich, kjer je Napolejan Hill napisal:

“Nobena dva uma se nikoli ne združita, ne da bi pri tem ustvarila tretjo, nevidno nematerialno silo, ki jo lahko primerjamo s tretjim umom.”

Vidite, če združite 2 ali več misli skupaj in novi um bo prišel iz njega. To je zato, ker bo vsak od nas imel drugačen, četudi le malo, perspektivo, pristop, načrt in rešitev za vse, kar je glavni vodja.

Tudi če med njimi ni rešitve, lahko še vedno razmislite in odbijete ideje drug od drugega, da bi našli rešitev.

Več o Perfect Mastermind Formula lahko izveste tukaj: Adsoftheworld, Biggerpockets, Tripadvisor, WordPress, Crunchbase

,

Update: Pravkar so nam sporocili, da se bom ime poslovne note spremenilo iz Perfect Mastermind Formula v Knowledge Business Blueprint.