MojEvro

Parallel Profits – Kaj je?

Parallel Profits – Kaj Ponuja

Parallel Profits online trening: Pregledi in vpogledi

Aiden in Steve sta bila vključena v lokalni svet za svetovanje SEM že približno desetletje. Njihovo poslovanje v Cape Coralu, na Floridi, prinaša zelo zdravo prodajo v višini 300.000 $ letno, pri čemer je stopnja dobička približno 80%. To je približno enako kot dobro optimiziran račun za zasebno blagovno znamko v vrednosti 1 milijona dolarjev.

Medtem ko gradnja podjetja, osredotočenega na SEM, morda ne izgleda kot najbolj razburljiva stvar na svetu, je odlična stvar pri tem podjetju, kako pristopajo k SEM. Z veseljem bom delil podrobnosti o tem, kaj ti dve moški počneta drugače v prihodnjih tednih.

Za začetek morate preveriti neverjeten program, ki ga je začel Parallel Profits, imenovan SEM Business Blueprint. Ta program je temeljil na zelo dobro izpopolnjenem modelu in se je na trgu pojavil pred približno 9 leti – prodaja je bila izjemno dobra. Pridobitev 100.000 $ dobička na leto iz poslovnega sektorja SEM zahteva le peščico dobrih strank in Blueprint uči, da. Zdaj sta Aiden in Steve sprejela strategijo, kako zaslužiti in vzdrževati stranke na naslednjo raven.

parallel-profits-review-and-insight

Več informacij lahko dobite na uradni spletni strani: here

Parallel Profits – Pregled

Kaj je vzporedni dobiček?

Preden se premaknemo predaleč naprej z možnostmi Parallel Profits, si lahko definiramo, kaj je ta posel dejansko. V bistvu je Parallel Profits sistem, ki uči poslovne modele uspešnim in rastočim podjetjem. To je eden od najhitrejših načinov, kako lahko današnja podjetja ustvarijo dohodek s polnim delovnim časom, medtem ko delajo iz lastnega doma. Velika stvar o procesu je, da potrebujete le okoli 7 prodaje, če želite zaslužiti, da je pomembna 100.000 $ letno dohodkovno stopnjo od search engine marketinga.

Poslovni model vzporednih dobičkov se osredotoča na prodajo preprostih storitev lokalnim podjetjem s tremi večjimi zasukami, zaradi katerih je lansiranje in izdelek še posebej edinstven v primerjavi z vsem, kar je kdorkoli že delal. Ljudje, ki sledijo usposabljanju v tem modelu, bodo lahko delali skupaj kot del franšize z vzporednim dobičkom (od tod tudi ime), kar pomeni, da jim ni treba skrbeti za stvari, kot so ustvarjanje spletnega mesta, blagovne znamke ali domene. ime. Prav tako vam ne bo treba skrbeti, da bodo prišli do marketinških materialov in pisanja. Vse, kar je že pripravljeno in pripravljeno za uporabo, ko se prijavite.

Še ena odlična stvar pri vzporednih dobičkih je, da ko varujete lokalna podjetja kot stranke, vam ni treba opravljati ali oddajati storitev, ki jih ponujate tem organizacijam, ker bo že na voljo polno ekipo ljudi, ki bodo delali. v vašem imenu, kar odpravlja potrebo po strokovnem znanju ali izkušnjah o SEM by talk-business.co.uk

Zaradi edinstvene strategije zajemanja strank in prednosti partnerstva z dobičkom Parallel, ljudje, ki delajo s podjetjem, ne bi smeli imeti nobenih neposrednih interakcij s strankami. Ti preprosti bonusi odpravljajo običajne ovire, s katerimi se ljudje pogosto srečujejo, ko poskušajo ustvariti podjetje iz nič, kar povečuje vaše možnosti za uspeh.

Seveda, čeprav je model izjemno enostaven za uporabo, izdelek prinaša tudi popolno usposabljanje za vaš novi poslovni model, tako da lahko popolnoma “gredo sami”, če želite.

Preberite celoten pregled in spoznanja o tečaju Aidana Bootha in Stevea Claytona o tem, kako ustvariti vzporedne dobičke s trženjem prek iskalnikov. Več si lahko preberete na: parallel profits by GFKamerica.com