MojEvro

Kako Začeti s Search Engine Marketingom?

Če bi želeli ustanoviti marketinško agencijo pred 25 ali več leti,  je bila ovira za vstop velikanska. S primitivno digitalno pokrajino so bili stroški za ustvarjanje take operacije zastrašujoči in skoraj nemogoči brez začetne naložbe. Poleg začetnih stroškov ste bili omejeni predvsem na tradicionalne medije, kot sta televizija, radio in različni časopisi in rezultati takšnih kampanj so bili skorajda neizmerljivi.

Časi so se spremenili..

Ni nemogoče misliti, da bi usposobljeni posameznik ali majhna ekipa lahko v nekaj mesecih ustvarila polno operativno search engine marketing agencijo iz nič (z malo pomoči, seveda).

Podjetja porabijo večino svojih marketinških proračunov za digitalno oglaševanje kot kdajkoli prej in vsakdo želi del tega angažmaja. Če želite izvedeti, kako se v nekaj mesecih lahko naučite iz postavite vašo lastno SEM agencijo, potem je ta članek o Parallel Profits online training– u kot nalašč za vas.

Aidan Booth in Steve Clayton sta verjetno najbolj poznama strokovnjaka za internetni marketing. V začetku leta 2019 bosta izdala spletni teča, ki se imenuje Parallel Profits in v katerem bosta njune učence naučila,  kako vzpostaviti lastno search engine marketing agencijo od samega začetka. Več o tem treningu si lahko prebete tukaj: https://theparallelprofits.ning.com, tukaj: https://sites.google.com/view/theparallelprofits-com/home, tukaj: https://theparallelprofits.weebly.com, tukaj: https://theparallelprofitshq.blogspot.com in tukaj: https://www.youtube.com/channel/UCw07ZjJm5DTQPpxX4bW95sQ

Aidan Booth in Steve Clayton uspešno vodka last no SEM agencijo v Tampi že več kot 9 let in lento ustvarita preko $500.00 dobička. Vse njune izkušnje in poslovne povezave sedaj združujeta v online trainingu z imenom Parallel Profits. Več o njunem tečaju, si lahko preberete tudi tukaj: https://medium.com/@Inboxblueprint2.0./parallel-profits-training-course-by-aidan-booth-and-steve-clayton-f1b6dbec4d11  in v spodnjem video:

Več o tem si lahko preberete tudi tukaj:

https://parallelprofits.contently.com/?public_only=true

https://www.adsoftheworld.com/user/parallel_profits

https://angel.co/parallel-profits?public_profile=1